Wellstar - Webstar

02.09.2012 00:00

Wellstar 

 

     Spoločnosť Wellstar company bola založená v roku 2004 Dr. Keywan Grashoff a jej synom Christianom Wiesnerom.


      Spoločnosť Wellstar sídli v Berlíne, v Budapešti má vytvorenú centrálu pre východnú Európu.
Dr. Grashoff ako doktorka a výskumná pracovníčka dlhé roky hľadala možnosti riešenia ako doplniť neustály pokles výživných látok v potravinách a zároveň eliminovať výrazné zvyšovanie množstva voľných radikálov, ktoré sa akumulujú v tele v dôsledku znečistenia životného prostredia, stresu a zlej výživy.


         Jej syn Christian Wiesner ako dlhoročný uznávaný obchodný predajca zlúčil predaj vynikajúcich doplnkov výživy s inovačnými myšlienkami na trhu community a e - commerce.


      Vznikla nová 3D sociálny sieť Webstar zameraná na zdravý životný štýl. Webstar spája internetové nakupovanie a sociálnu komunitu, plus výživový program do jednej platformy.

     Za každú aktivitu na tejto platforme zbierate Credzy, za ktoré môžete nakupovať. Môžete získať výrobky z e-shopu Webstar aj za nula, zadarmo. Registrácia je zadarmo, k ničomu nezaväzuje a ešte aj zarábate za aktivitu.

           Ak sa chcete ihneď registrovať kliknite sem a vyplňte meno, priezvisko, email na ktorý Vám príde overovací link, kde potom potvrdíte svoju registaciu.